RODE NT1 GEN 5-BLACK

USB-C-XLR mik. med DSP Unify

NU: 3.995:-
Världens första studiomikrofon med Dual Connect XLR/USB-C och 32-bits Floating teknologi.
Beskrivning:
NT1 5th Generationen
Framtidens studiomikrofon är här!
Världens första analoga / digitala Dual connect XLR / USB-C stormembransmikrofon med 32 bits Floating-teknik och onboard DSP processering.
Med inbyggd high gain Revolution Preamp™ och DSP för avancerad APHEX®-ljudbehandling, inklusive kompressor, noise gate, högpassfilter och Aural Exciter™- samt Big Bottom™-effekter får du en studiomikrofon med egenskaper som ingen tidigare mikrofon haft. NT1 5th Gen har fått en uppdaterad 1” HF6 kapsel vilket resulterar i världens tystaste mikrofon med ett egenbrus på endast 4dBA.

Med 32 bits Floating-teknik behöver ingen gain ställas in, istället fångas hela det dynamiska omfånget upp. Allt från den tystaste viskningen till de högsta volymerna helt utan klipp i inspelningarna.
Digital 32-bitars float-teknik
Dual Connetct (patentsökt) XLR- och USB-anslutning
Exceptionellt tyst (4dBA)
1” guld-pläterad stormembrans HF6 kapsel
Cardioid polärt mönster
Utökad frekvensomfång
Hög känslighet och hög SPL-hantering
Ultralågt brus, high gain Revolution Preamp™
Högupplöst (192kHz) A/D-konvertering
Inbyggd DSP för avancerad APHEX®-ljudbehandling
Shockmount av studiokvalitet och popfilter
XLR- och USB-kablar ingår
Finns i silver och svart

I lådan:
NT1 5th Gen (Silver/Black)
SM6 shockmount med pop filter
6m XLR kabel (Silver mic=Black cable / Black mic=Red Cable)
SC29 3m USB-C till USB-C kabel
RØDE NT1 5th generationen är den senaste utvecklingen av den ikoniska studiomikrofon, NT1. Första generationens NT1 som introducerades 1991, var startskottet för RØDE och har sedan dess genomgått flera transformationer och blivit världens mest sålda studiokondensatormikrofon. NT1 5th Generation tar den mycket uppskattade och respekterade kärnan i NT1 till en helt ny nivå, med patenterade toppmoderna funktioner samtidigt som den bevarar den legendariska ljudkvaliteten vilket gjorde den till en studiomikrofon för otaliga kreatörer. NT1 5th Generation är det perfekta förhållandet mellan tradition och innovation.

RØDE NT1 Signature Series

Røde presenterar NT1 Signature Series – den senaste utgåvan av RØDE’s ikoniska NT1 studiokondensatormikrofon.

NU: 2.395:-

NT1 Signature Series är en stormembrans kondensatormikrofon från Røde som ersätter den numera klassiska modellen NT1A. Nya NT1 Signature Series har en varm och mjuk karaktär med väldigt lågt egenbrus, och tack vare att den klarar höga ljudtryck fungerar den väldigt bra i de allra flesta inspelningssammanhang. Mikrofonen levereras med gummiupphängd mikrofonhållare (shockmount), puffskydd samt en XLR-XLR mikrofonkabel.

Røde

PodMic - Dynamisk podcastmikrofon

1.695:-

PodMic är en dynamisk mikrofon i broadcastkvalitet, optimerad för podcasting. Den har ett rikt, balanserat sound, med ett integrerat popfilter som eliminerar puffljud. Det integrerade shockmount-systemet minimerar oljud från vibrationer.

PodMic är optimerad för användning ihop med RØDECaster™ Pro - integrerad podcast produktionssudio, men erbjuder också exeptionella resultat med interfaces som är framtagna av andra varumärken.

• Dynamisk kapsel i broadcastkvalitet

• Optimerad för podcasting

• Integrerat puffskydd

• Robust metallkonstruktion

• Optimerad för användning med RØDECaster Pro

Røde

NT-USB MINI Studio-Quality USB Mic.
- The Perfect Solution For Gamers And Streamers

1.595:-


NT-USB Mini är en suverän mikrofon för Gamers och Streamers som vill ha en lättanvänd Plug & Play USB-mikrofon med ljud i studiokvalitet.
NT-USB Mini i kombination med gratisprogrammet RØDE Connect är det snabbaste och enklaste sättet för Gamers att få bra ljudkvalitet via den inbyggda DSP /ljudprocessorn.
Mikrofonen har ett magnetisk bordstativ som tar lite plats, men kan enkelt lossas och monteras på en RØDE PSA1+ mikrofonarm för maximal rörlighet.


• Studiokvalitets mikrofon med USB-C
• 3.5mm hörlurs output med zero-latency
• Lett set-up. Bara att plugga in och köra
• Avtagbart magnetiskt bordsstativ
• Inbyggt puffskydd

sE Electronics V2 Switch - Mikrofon

Mycket prisvärd dynamisk allroundmikrofon med superkardoid kapsel och på/av omkopplare.

NU: 795:-


Dynamisk mikrofon med on-/offknapp - sE Electronics V2 Switch
Handhållen mikrofon med mängder av användningsområden.
V2 Switch passar utmärkt till sång eller uppmickning av instrumensförstärkare. Switchen gör den smidig att användas av ljudtekniker, DJ's eller trummisar som har behov av att stänga av den under delar av gigen. Switchen är även en utmärkt feature i replokalen, på dom mindre gigen eller i skolsalen när kan ha nytta av att snabbt kunna stänga av mikrofonen utan att ändra något på mixerbordet.
Det inbyggda puffskyddet & shockmountet eliminerar att vibrationer, vind, luftpuffar och handrörelser tas upp av mikrofonen och sabbar giget. Chassit är gjutet av en slitstark zinklegering med grillen av stål som inte rostar eller bucklas. Supernjurekaraktären gör den mindre känslig för rundgångar och Voice coilen i koppar tillsammans med Neodym-magneten gör att denna mikrofon levererar ett naturligt sound i alla tänkbara situationer!
Levereras med väska, mikrofonklyka & gängadapter.

Shure

Beta 52A

2.595:-

Ord.pris 2.805:-
Dynamisk bastrummemik med suverän attack och "punch".
Beta 52A är en mikrofon med hög output och ett frekvenssvar som är anpassat för bastrumma och andra lågfrekvensinstrument. Mikrofonen ger en superb attack och "punch" med studiokvalitet även under extremt höga ljudtrycksnivåer. BETA52A har en modifierad supercardioid för att säkerställa maximal gain innan feedback och för att eliminera oönskade bakgrundsljud. Stativadapter och XLR-kontakter är byggda för att förenkla installation, speciellt när mikrofonen är placerad inuti en baskagge. Tripod adaptern håller mikrofonen fixerad i önskad position, även under kraftiga vibrationer. En robust stålgrill skyddar mikrofonen även i krävande turnésammanhang

Highlights Shure BETA52A
- Pneumatisk shock-mount minskar upptag av buller och andra mekaniska ljud
- Neodymiummagnet för hög känslighet och utgång
- Låg känslighet för varierande impedans
- Frekvensområde: 20 till 10.000 Hz

Shure

Beta 58A

2.195:-

Ord.pris 2.395:-
•Frequency response tailored for vocals, with brightened midrange and bass rolloff to control proximity effect
•Uniform supercardioid pattern for high gain before feedback and superior rejection of off–axis sound
•Neodymium magnet for high signal–to–noise output

Shure MV7 Podcast Kit

Shure XLR/USB SPEECH MICROPHONE, BLACK + STAND
Shure MV7 är en professionell mikrofon för podcast, streaming och musik. Kompatibel med Android, iOS Lightning, Mac och Windows. inkl stativ justerbart, kompakt stativ från manfrotto.

NU: 3.795:-

Ord,pris 4.315:-
Shure MV7 är en professionell dynamisk mikrofon för podcasts, streaming och musik och bygger vidare på framgången efter Shure SM7B, som nästan har etablerat sig som en industristandard på onlinetjänster som Twitch och YouTube och för podcaster, videobloggar och även musiker.

Nya MV7 gör podcasting, streaming och inspelning ännu enklare med mer flexibel anslutning och till ett lägre pris. Med MV7 kan du välja om du vill använda XLR eller ansluta mikrofonen direkt till din PC, Mac eller telefon (iOS / Android) via USB. På mikrofonens ovansida kan du styra gain, lyssningsnivå och mute. Den medföljande mjukvaran ger ännu större alternativ för att justera auto-gain, komprimering, EQ och spara dina egna inställningar.

Professionellt ljud till ett bra pris - för alla som gör podcasts, streaming och musik.

Shure

SM 57

NU: 1.395:-

Ord.pris 1.495:-
Dynamic mic for snare, toms, electric guitar and many more applications, definitely an all-rounder with a good frequency response for clean instrumental recording. The cardioid pickup pattern isolates the main sound source while reducing background noise. Frequency-Response: 40 Hz - 15 kHz, Output Impedance: 310 Ohms, Dimensions (L x Ø): 157 x 32 mm, Weight: 284 g


Shure

SM 58

NU: 1.395:-

Ord.pris 1.495:-
•Frequency response tailored for vocals, with brightened midrange and bass rolloff
•Uniform cardioid pickup pattern isolates the main sound source and minimizes background noise
•Pneumatic shock-mount system cuts down handling noise
•Effective, built-in spherical wind and pop filter

STAGG - Mikrofonset

3 st dynamiska mickar i ABS case
inkl mickkablar DC78+CBL XLR/XL

NU: 995:-
Beskrivning:

Art.nr: SDM50-3

- Uses: Vocal and instrumental
- Cartridge: DC78, moving coil
- Polar pattern: Cardioid
- Sensitivity: - 54 dB +/- 3 dB (0 dB = 1 V / Pa at 1 KHz)
- Frequency response: 50 Hz to 15 KHz
- Output impedance: 600 ohms 30 % (at 1 KHz)
- Connector: Balanced XLR output
- Body: Zinc alloy
- Cable: 3 x 5 m (16'), XLR to XLR
- On / off switch: Lockable
- Included: Plastic protection box
- Colour: Black with a grey windscreen

Xvive U3

Digitalt trådlöst system för dynamiska mikrofoner och Mixer-PA

NU: 2.495:-

Ord.pris 2.699:-
Digitalt trådlöst system som gör om konventionella dynamiska mikrofoner till trådlösa. De har även ett Line-mode så att du kan använda dem mellan t ex mixer och aktiva PA-högtalare så att du slipper dra långa högtalarkablar.
Fantastisk ljudkvalité, enkelt att använda och priseffektivt. U3 har 6 valbara frekvenser på 2,4 GHz-bandet, vilket är fritt att använda över hela världen. Systemet drivs av inbyggda Litium-batterier som enkelt laddas upp med den medföljande Y-kabeln, som laddar både sändare och mottagare samtidigt. En uppladdning räcker för 5 timmar användning.

Information
Frekvens 2,4 GHz
Lämpad för Mikrofoner & PA
Frekvensomf. 20Hz - 20KHz (-3dB)
Arbetsomf. Upp till 30 meter
Dynamiskt omf. 110 dB
Batteritid Upp till 5 timmar
Delaytid <5 ms
Färg Grå