Hitta oss på facebook

Cataluna

SGN-C61 Rosa
1.295:-

En lättspelad nybörjargitarr i 3/4-storlek som är väl lämpad för det skandinaviska klimatet. Sidor och botten i basswood, topp i gran, hals i mahogny, samt greppbräda i lönn.

Gitarrstativ

För elgitarr & Akustisk gitarr
195:-
Ord: 295:-

Cataluna

Cataluna - SGN-C81 NL 4/4
1195:-
Ord: 1295:-

byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.

Trussrod
Trä är ett levande material, därför behöver man kunna justera gitarrens hals, särskilt i det nordiska klimatet. Catalu?a C81 har justerstång i halsen.

Modern finish
Catalu?a C81 med modern matt finish i natur med svarta bindings. Finns även i högglanspolerad svart finish med vita bindings och i rosa med svarta bindings.

Extraförstärkt lock
Locket är en viktig del av gitarren. För att locket ska behålla sin form sitter det förstärkningar under locket på alla Catalu?agitarrer.

Kraftigt notställ

Dixon
295:-
Ord: 395:-

CASIO

CT-X700
2.195:-
Ord: 2.595:-

Nästa generations ljudkälla - AIX - 8x kraftfullare än sin föregångare!

CASIO CT-X700:
• 61 fullstora och anslagskänsliga tangenter
• 600 Ljud, 195 Rytmer
• Ny och ännu bättre LCD display och välljudande högtalare
• Hörlursutgång, Audio-in, class-compliant USB-MIDI
• Smart placeringsyta för smartphone och iPad stöd• Inkluderad AC adapter (eller 6xAA batteri, säljs separat)

Oavsett vart du är i din musikkarriär och oavsett budget, behöver du inte kompromissa när det kommer till ljudkvalitet. Möt nya CT-X700. Trots den låga prislappen erbjuder CT-X700 otroligt bra ljud i ett portabelt format.

Hjärtat i CT-X700 skiljer modellen från övriga portabla keyboards: Dess kraftfulla AiX ljudkälla. Tekniken gör att CT-X700 låter lika bra som modeller som kostar flera tusenlappar mer.
 

Sångarens allt i ett-paket

Laney & Pulse
1.995:-
Ord: 2.995:-

1 st Laney Audiohub Freestyle Förstärkare.
1st Pulse Scenpaket innehåller en högkvalitativ dynamisk mikrofon som är utformad för att passa både proffs och nybörjare.
I paketet ingår både ett mikrofonstativ som passar både stora och små, en kvalitativ mikrofonkabel (XLR-kabel) och en smidig väska.

Casio

CDP-S100
3.995:-
Ord: 4.795:-

En helt ny slimmad och inspirerande piano-serie från Casio med egenskaper som: Hammer Action, en helt ny ljudkälla, en ny högtalardesign och möjlighet att koppla digitalpianot till appen Chordana Play- for Piano. CDP-S100 är dessutom lättviktig med dess slimmade nya design och kan drivas på batteri för ultimat portabilitet. Köp till benstativ CS-46 och förvandla ditt portabla digitalpiano till ett attraktivt stationärt digital piano.

Keyboardstativ

Dixon
195:-
Ord: 325:-

Ortega

Ortega RUCOAL Concert Acoustic Ukulele, Coal Black
750:-
Ord: 870:-

(finns i olika färger)
 

Superdeal Elgitarrpaket

Finns i olika färger
1.995:-
Ord: 2.895

-Gould elgitarr
-HIWATT förstärkare
-Gigbag
-Axelband
-Kabel

Vägghängare för gitarr

95:-

Stagg

C410 M Natural 1/2
685:-
Ord: 995:-

Nylonsträngad gitarr i halvstorlek för mindre barn

Casio

CTK-3500
1.590:-

CTK-3500 är en av Casios storsäljare! Ett fantastiskt roligt instrument för den kreativa unga talangen som vill utveckla sin kunskap och sitt skapande! Kan drivas på batteri men också med strömadapter. Hörlursuttag finns för tyst övande samt möjlighet att koppla till större högtalare. USB-port för anslutning till dator. CTK-3500 är fullt kompatibel med din surplatta/smartphone och kan enkelt förvandlas till ett kraftfullt verktyg för skapande och lärande.

Ibanez

V50NJP-VS JamPack
1.249:-
Ord: 1495:-

Ibanez JamPack är perfekt för nybörjare och studenter. Kommer i en kartong med allt du behöver för att sätta igång och spela. Paketet innehåller: V50-gitarr, bag, axelband, stämapparat och en liten tillbehörsväska. Specifikationer: – Topp: Gran – Botten och sidor: Mahogny – Hals: Mahogny – Greppbräda: Rosewood – Mekanik: Förnicklad