Casio

CT-X700
2.395:-
Ord: 2.795:-

61-tangenters keyboard, nästa generations ljudkälla - AIX,

Oavsett var du är i din musikkarriär och oavsett budget behöver du inte kompromissa när det kommer till ljudkvalitet. Möt nya CT-X700. Trots den låga prislappen erbjuder CT-X700 otroligt bra ljud i ett portabelt format.

Hjärtat i CT-X700 skiljer modellen från övriga portabla keyboardsfrån Casio: Dess kraftfulla AiX ljudkälla. Tekniken gör att CT-X700 låter lika bra som modeller som kostar betydligt mer.

• Ljudförbättringar
Helt nya samplingar, helt nytt grand och elektriskt piano och mer dynamik. Stråkljuden erbjuder nu ett rikare och vidare sound än någonsin.

• Rytmer/Sånger
CT-X700 har moderna tracks att kompa och lära till. Enheten har helt nya spår från artister som Maroon 5, Justin Timberlake, Michael Jackson, Earth Wind & Fire m.fl.

• Koppla in och börja skapa
CT-X700's class-compliant USB-MIDI port kan kopplas till MAC, PC, Android eller iOS utan några drivrutiner. Det inkluderade notstället är designat att stödja surfplattor, och det finns även ett inbyggt fack för din smartphone som integrerar med din CT-X700 tillsammans med dina favorit musikappar.

• Bra ljud vart som helst, när som helst
CT-X700 är kompakt och lätt. Tack vare sin smarta design samt att enheten kan drivas på AA-batteri kan du ta med den vart som helst, när som helst.

• Inbyggt lektionssystem
Spela in dina låtidéer med ett sex-spårigt inspelningssystem. Njut av biblioteket med 100 inbyggda låtar. Använd Casios Step-Up Lesson -funktionen för att lära dig nya låtar och tekniker medan displayen visar notation och fingersättning.

Casio

CTK-3500
1.790:-
Ord: 1.890:-

Anslagskänsligt keyboard, 61 tangenter, surplatta/smartphone-kompatibel, 400 ljud, 60 sånger, 2 inbyggda högtalare

CTK-3500 är en av Casios storsäljare! Ett fantastiskt roligt instrument för den kreativa unga talangen som vill utveckla sin kunskap och sitt skapande! Kan drivas på batteri men också med strömadapter. Hörlursuttag finns för tyst övande samt möjlighet att koppla till större högtalare. USB-port för anslutning till dator. CTK-3500 är fullt kompatibel med din surplatta/smartphone och kan enkelt förvandlas till ett kraftfullt verktyg för skapande och lärande.

- Chordana Play - App
Ladda ner appen gratis i App Store eller Google Play. Appen erbjuder ett enkelt och roligt sätt att lära sig spela keyboard. Välj mellan 50 inkluderade låtar eller ladda ner nya låtar i MIDI-arkivet. Appen följer med i låten och visar noter, tablatur och på ett pedagogiskt sätt vilka toner/tangenter som skall spelas. I lektionsläget kan man lära in en hand i taget, justera tempot och lära sig i sin egen takt.

- Dance Music Mode
Dance Music Mode låter dig skapa hits med hjälp av enkla tangenttryck på keyboarden. Remixa dina egna hits som en riktig DJ! Du bestämmer när trumkompet, synthen och basen skall spela. Lägg på effekter och filter och skapa dina egna hits!