Casio

PX-S1000
5.695:-
Ord: 6.895:-

SLIMMAD. STILREN. SMART. – det är mottot för de nya basmodellerna i PX-S-serien, kompakta digitalpianon med hammarmekanik och 88 knappar. PX-S1000 har det mesta: Den nya hammarmekaniken Smart Scaled Hammer Action Keyboard ger tangenterna en autentisk känsla. Tillsammans med det nya högtalarsystemet och otaliga funktioner som kompatibilitet med Bluetooth Audio och appen Chordana Play for Piano gör PX-S1000 till det perfekta instrumentet både i hemmet och på språng.

-Otroligt kompakt design
-Smart Scaled Hammer Action Keyboard
-Bluetooth Audio-kompatibel
-18 klangfärger

Casio

PX770 BK
7.195:-

Digitalpiano med 88 tangenter, 128 rösters polyfoni, 19 ljud, svart.
Finns även i vitt utförande.

• PX-770 erbjuder många smarta nya funktioner som underlättar för undervisning och övning. Ett helt nytt grand piano som återger en realistisk klang och fantastisk spelkänsla.

• PX-770 har en prisbelönad AiR-ljudkälla inklusive ett stereo grand piano med realistisk resonans som simulerar klangen av hela instrumentet och inte bara strängarna. Förutom det nya pianot så erbjuder också PX-770 19 olika ljud och självklart finns det möjlighet att splitta och lagra ljud.

• Den hyllade Tri-Sensor II Scaled Hammer Action tekniken ger den perfekta känslan. Den simulerade ebenholts- och elfenbenstexturen på tangenterna i kombination med Casios innovativa hammarteknik ger dig en autentisk spelkänsla. Justera själv anslagskänslighet och delay från det att tangenten trycks ned till att tonen produceras.

• PX-770 har ett kraftfullt förstärkarsystem i stereo. Högtalarna är placerade för att skapa en optimal lyssnarupplevelse och ljudet är kristallklart över hela ljudspektrat.